Milosa Obrenovica 4, 31000 Uzice, Serbia | tel: +381 31 564244, fax: +381 31 564977 ©2015 kadinjaca.co.rs | All Rights Reserved

      Serbian
      English

Naša priča počinje 1945. godine kad je nekoliko ortaka u tekstilnoj proizvodnji odlučilo da osnuje veću kompaniju. Sve do avgusta 2003. godine Kadinjača je bila društveno preduzeće kad je licitacionim procesom prešla u privatno vlasništvo i postala akcionarsko društvo.

Mi odgovaramo na potrebu za pristupačnom‚ pouzdanom i brzom CMT uslugom i pružamo dodatne usluge za sveukupno rešenje.

Kao proizvođač za velike, evropske modne brendove izrađujemo više od 150 hiljada artikala svake godine. Ono što možemo da vam pružimo je najkraće vreme isporuke i izuzetan evropski kvalitet uz zadržavanje vaših troškova na minimumu.

U našoj fabrici primenjujemo strogi četvorostruki sistem kontrole kvaliteta‚ garantujući da mogućnost greške u proizvodnji ostane ispod 0,05%‚ što je znatno iznad industrijskog standarda garancije.

Prototipi i izrada uzoraka, rezanje i izrada šablona‚ formiranje tehničkih paketa i određivanje veličina, razvoj šablona… Pogledajte ponudu i odlučite šta je najbolje za vas. Uvek je otvorena mogućnost izmene pristupa u skladu sa individualnim potrebama klijenta.

Lokacije proizvodnog postrojenja je u industrijskkoj zoni Užica‚ Zapadna Srbija.

Naš tim u Kadinjača A.D. ponosno nastavlja tradiciju proizvodnje kvalitetnih odevnih predmeta koji se prodaju u nekim od najprestižnijih tržnih centara na svetu.